23.11.08

Hello. How can I help you?

Ulu Tiram All Star (UTAS) is a gathering of multi-discipline creative individuals from the hippest town in Johor. That town is Ulu Tiram, located in between Johor Bahru and Kota Tinggi. All of the us have our own unique talent, different in character, interest and style. What bond us together are friendship and mutual respect toward each other.

By being unique, this will avoid repetition or being monotonous in our style and approach. We support any kind of collaboration and cross genre projects that will maximize our creative talent.

Membership.

Membership is open to creative individuals that are born/raised or currently living in Ulu Tiram or it surrounding areas. Email me at syed.syahrul@gmail.com or leave your message here in the comment area.

7 comments:

syed syahrul zarizi said...

Si mael katak blog bertaun tak update. ape kes.

Jim, atan ada blog ke?

Jimbo said...

blog takda.
tapi yang aku tahu dia faunder chenel IRC #ulutiram

budak2 sekolah banyak cari dia.
nak riki pangkat

Eyta Paiman said...

bagus2.. gud idea...nnti da ramai join bleh buat gathering yek...gud effort!

berteromber said...

alo...walaupun rasanya gua tak kenal lu orang...gua pun membesar di Ulu Tiram...

SMUT tu sekolah gua...gua batch 1st science stream kat situ...form 5 thn 88...amacam...ada kenal?...kena tanya abang2 dan kakak2 korang kot...hehe..

syed syahrul zarizi said...

Alamak, tu dah old skool mayat bro! mesti pegi skolah pakai beg umbro, tali beg pakai tali gita kan? zaman ali setan tu, taman bukit tiram pun baru je naik.

berteromber said...

syed syahrul...

beg umbro tu standard...kasut high cut warrior...seluar fit ngam2 kaki..rock abis...hahaha...

tak tau la sekarang ada lagi tak...tapi dinding bangunan SMUT yg ngadap kantin yg ada gambar buah2an tu aku dan geng2 aku yg lukis...ni denda pasal conteng meja buat logo band2 metal...hehehe...

Jimbo said...

beteromber ni dah nak masuk 40sen umur, nak panggil abg ke, uncle ni?
hehehehe

apa pun, gua salut kat sebab jiwa kawan masih metal... power!!!

New posting from us