25.11.08

penjelasan

ni macam mana kira ni..

kalau awek dok skudai pun kira area tiram kapa?

7 comments:

syed syahrul zarizi said...

Tu poskod dah lain. Kalau lawa apa salahnya

Jimbo said...

'hijau' tu kasi cerah sikit.
kang KDN datang melawat blog ni, kau jugak yang gelabah padam no tepon..

mukhrizlatif said...

header cam besar gila jek,
ahhaha

syed syahrul zarizi said...

Mokh, tak sempat buat banner. Sape terer sila la buatkan. Tu part besa saje nak exagerate sikit haha

syed syahrul zarizi said...

Aku ingat nak invite wawa la, sapa ade emel dia?

pipiyapong said...

gua dulu ada juga sekali lalu ulu tiram tu.nak kira macam mana pulak..??

mukhrizlatif said...

lu nak gak ke pipi..
kalau pipi ada kejap jek UTAS nih popular..year..pipi kan pelakon..mesti ramai peminat dia..
hahaha

New posting from us