18.1.09

Cadangan baju-t lengan pendek yang, aduh! sungguh selesa bila dipakai.



Sempene rombakkan kecil layout serta logo UTAS, dengan ini aku nak submit tender untuk dua rekaan baju-t. Apsal gamba kasut? Ha, tu korang mesti dah dapat tangkap by now. Nyaris-nyaris aku nak terpilih kasut Paici. Ko skolah pakai kasut penguin kan jimbo?

Mael, apa lagi? Nak buat duit tanak?

9 comments:

Jimbo said...

kepada awek bertudung, mcm biasa awak boleh gayakan baju ni dengan 'stoken lengan' dengan warna kegemaran.

c!k baBy said...

ohh..
cool.
pojek terbaru utk mael froggy kah?
ade kale ape lagik?

cam besh jek!

syed syahrul zarizi said...

softcopy gua ada nanti aku pas kat kau esok lusa

iyan said...

gua dulu sekola pki kasut bata tapak hijau?

Queshairie said...

peh! simple tapi gerek la..kalo awek yg jimbo ckp tu pakai mesti nampak gempak....kalo warna t-shirt tu coklat pastu kasut warna putih ngam tak...aku cume beri idea jer...

syed syahrul zarizi said...

sham, tak sempat turun tiram la, kim salam apis n famili kalau jumpa diorang

reza! said...

gua dulu pakai badminton master,
paichi tebal sangat tapak,x balance nanti..

Queshairie said...

dijangka bile leh dpasarkan....roger22

Queshairie said...

mael jenuh aku add comment kat blog kao tp tak msk punnnnnn huh

New posting from us