20.2.09

UTAS Art Showcase.



Semua dijemput hadir. Click image to enlarge.

4 comments:

Chie_shamsulKADET said...

Jom kiter heboh!!!!!utas punya flyers leh uat t-shirt design sample tu...hehehe...

rozinorazali said...

insyaallah aku ada 1 mac tu...
selain art dan photography showcase...
ade tentative lain atau project yang dijalankan ke?
ada sesiapa berminat nak join UTAS Street Photography Project sehari sebelum hari kejadian?

syed syahrul zarizi said...

boleh, sabtu ke? bagi je cadangan dan kitorang support mana yang mampu. bab screening takde projector la. ni pun dah kira baik dapat tempat free.

Tapi kalau nak buat screening next projek insyallah boleh. Ada new movie comign soon!

rozinorazali said...

aha, aku nak street shoot sehari sebelum hari kejadian tu sensorang...
ok xde hal, next project arr...
aku pun nak shoot satu lagi ni...

New posting from us