1.9.09

Meeting UTAS #2

Aku nak cadangkan meeting UTAS sesi ke-dua di adakan, kene pulak tengah mood puasa, raya dan meraikan kawan kita yang baru sahaja kawin dengan si ustad tu. Wei, anak dara kawin duda boleh jadik bomoh tak? Berikut agenda dan cadangan (tentative).

Kenapa nak buat?
1. Marah nampak. Setakat jumpa, borak, makan, isap rokok. ok apa?
2. Sambil bermesra dengan kawan-kawan yang muka dah makin tak familiar, kita boleh bincang aktiviti UTAS seterusnya.

Ape konsep nak buat?
1. Apa pun tak kisah. jangan ala2 eric leong sudah. lilin dan warna shocking pink adalah diharamkan.
2. Bab makan. Open table sendri baya atau pot luck. Anda pilih.
3. Santai. lokasi kat tiram. nama pun ulu tiram all star, apa barang buat kat klcc. aku cadangkan kedai mamak yang ari tu. aku lupa nama. rumah jimbo pun ok. depan besa. taruk tika 2 line pun kereta masih boleh lalu.
4. Eh rumah din polis pun ok apa. ade taman2 lagi. bbq beb!

Bila nak buat?
1. Aku cadang time pose. Raya pun ok. Ke?
2. Hari minggu. kalau boleh jangan ade lawan bola yang best2 hari tu. nanti semua layan bola. parah

Yang lain kasi maklum balas. lu komen je bawah. kalau wawa ada baca blog hebat ni, ha datang la sekali ajak cik abang ye! Boleh marhaban kat rumah jimbo!

p/s Pipi, lu datang sorang. jangan nak kapel2. bas tiram banyak jangan nak calling2 suruh ambik kat lakin.

9 comments:

seniman jalanan said...

wah, menarik jugak ni...
bila rancang nak buat ni jiji?
kasi tau awal awal...
aku ok je raya atau bulan puasa nak buat...

aku turun dgn pipi arr mcm ni..
pipi, amacam buat kerja giler pergi jb balik kl semata mata nak makan...

kalau lu x giler, gua pergi...

Eyta Paiman said...

layan...

cop: aku pn kira di invite gak kan?

Pipiyapong said...

Cilakak syed. Ingat gua tak tahu bas tiram? Bas kaler kuning tu kan?

Orait rozinor. Takde hal. Ambik gua kat rumah keh keh.

moqh said...

jin
gua nak join sekali

syed syahrul zarizi said...

eta masak! nak jugak rasa dia ni masak camne. ok lokasi dengan tarikh, bila?

seniman jalanan said...

orite...

pipi dan moqh...
kita kira konfom arr eh...

ok skang korang set date & tempat jelah...
kitaorg makan mmg x tolak...

Chie_shamsulKADET said...

oiii...syed bunyi mmg menarik tetarik jer meeting kali ni..aku moqh stayday lah hehehe uat kat rosmerah putri wangsa...kaci gegar hahahaa

Azri Haris said...

alo2....aku org bru....nk tanye UTAS ni grup utk photographer ke??aku mmg minat ngan photography nih.....then kalo nk join blh??saje nk tmbh member kt ulu tiram.....mmg xde byk member la kt tiram..

seniman jalanan said...

btol arr korunk ni...
dah nak dekat menyambut raya dah ni...
xde kecoh pasal nak sambut gua, mokh dan si pipi dtg makan buka puasa di kampung halaman gua ni...

kira buat open house kat dewan jelah ni eh?

New posting from us