27.12.08

Projek #1



Gua mintak 5 muka surat profile/bahan/etc setiap sorang.
Saiz A5 / b&w format jpg
Tarikh akhir untuk hantar bahan jatuh pada 29 Safar 1430H. (akhir bulan Januari kata orang puteh)


Kalau projek pertama ni gagal, gua akan letak jawatan sebagai pengerusi pada keesokan harinya.
Serta merta.

Ini janji gua.
Janji budak tiram.

Tambahan (oleh syed)

Ok mungkin ada yang tak paham lagi, ape benda yang korang patut submit
1- Gamba, artwork, penulisan
2- Untuk yang ada buat movie atau portfolio korang semua warna-warni, boleh juga submit. Nanti kitorang akan include dalam cd yang akan disertakan dengan buku ni.
3-TAPI yang submit barang untuk CD kene juga completekan 5 muka surat. Mungkin abstrak apa yang terkandung dalam CD tu
4- Jangan nyusahkan diri. Just hanta portfolio dan artwork yang sedia ada. Sattle
5- Gua nak selit lagu wasini. Rasa-rasa kene saman tak?

5 comments:

seniman jalanan said...

Jim, tu ke cadangannya utk projek pertama?
Apa tema dan isi kandungan projek ni?
Arts, Journals, Tutorials, Informations etc?

Details Please.
tq.

Toad McFroggy said...

ye btol tu.. details please...

syed syahrul zarizi said...

TARIKH TUTUP DALAH TAHUN MASEHI BERAPA?? APSAL KEYBOARD NI TAKBLEH LOWERCAPPP BODOHHH NYE CC!

syed syahrul zarizi said...

aku punya dah siap, tunggu nak hanta je, amacam? kira gua paling all star la ni??

pipiyapong said...

lagu Wasini tu gua setuju..!!

New posting from us