12.1.09

"Namakan celebriti yang tinggal berdekatan dengan rumah anda"

Roy Azman tinggal depan rumah gua beb kat Bukit. Dia pernah pemes kejap satu masa dulu. Selalu jadi orang jahat dalam filem Yusof Haslam pada tahun 90an. Ha, ade siapa brani celen?

Benchmark : Paling palat pernah berlakon filem. Masuk mangga atau berlakun satu drama bersiri tak kira. Contohnya, ikin bini mawi.

13 comments:

chuel said...

kalau anak sedara nasha aziz bole masuk bertanding tak?

Eyta Paiman said...

aiseh! aku tak bleh masuk contest ni la... kat area umah aku ni sume golongan cendekiawan & tak dak artis2 ni...hahaha...

p/s: yg ada, anak sulong Bandi Amuk pernah jd student aku (skang da grad), pastu adik Mas idayu pun ada gak...

syed syahrul zarizi said...

ape yg pemes sangat anak sedara si nasha tu? lu jangan macam-macam chuel

seniman jalanan said...

hua hua hua...
giler siyot artis kat bukit tu...
ko mention si starbuck ke jiji...
kes close arr jiji, byk sgt artis femes yg duduk berdekatan kat bukit tu...

Jimbo said...

hehe, sampai sekarang nu nafikan yang NorAniza IDris tu nenek sedara aku. Ko sendiri dengar tokwan aku cakap kan?

Benar. Dia memang nenek aku.

Jimbo said...

Dang Suria pernah sign atas baju aku, masa kerja Sportstation dulu..

Jimbo said...

Gua pernah jumpa Jaafar Onn masa kat RnR Taiping

Jimbo said...

Sampai sekarang gua belum ada rezeki nak call Umie Aida. Ada sapa2 tau no enset dia?

pipiyapong said...

gua pernah sekali julia rais ajak keluar masa darjah 1 dulu..tapi biasa laa.banyak halangan keluarga.

syed syahrul zarizi said...

Aku Q haidar bau bacang beb! Tak dapat kad kawin memang gaduh lani.

OG, haha starbuck, lama siak nama, saing-saing man kunang ni!

seniman jalanan said...

jiji hah tulah, tu nama hero kampung tu...

jimbo, kau nak nombor umie ke? lu dtg KL aku bawak kau gi jumpa dia teruslah...

branie...

iyan said...

mat sentul selalu didapati berkeliaran di area taman gua (gunung emas)...
lu orang kenal mat sentul?

"TORA DATANG LAGI...."

kenal?

Queshairie said...

aku jumpe sofea jane la beb....tp dlm mimpi jer....huahuahau..

New posting from us