8.1.09

Sila beri komen gamba ni



Kalau ada yang tak suka gamba ni, korang boleh delete post ni.
Gua tak kecik hati.

8 comments:

Eyta Paiman said...

kali terakhir aku jumpa dia ni tahun 1990. Time tu kitaorg drjah 6. Pergh!!! bukan dulu dia ni kurus melidi ke?? aku muskil!!

syed syahrul zarizi said...

tu bukan amat tonggek ke?

chuel said...
This comment has been removed by the author.
c!k baBy said...

owg yg kat blkang nga maen hp tu cam aku penah nampak.

Toad McFroggy said...

eleh2.. syed malu2 lak.. kah2!
jimbo, link aku kat luar tu x link ke profile aku yang btol cbe ko btolkan blk addres de.. aku dah check dah. profile aku yang btol xde masalah..

seniman jalanan said...

legend...

Queshairie said...

alamak mamat ni mcm pernah aku nampak tp dimana ar....dulu kecik2 qiute jer tp skrg......

Queshairie said...

cik baby...org yg kat blkg tu mcm pernah nampak ea....mcm jer kan
eyta paiman jgn muskil itu reality le beb...

New posting from us