3.3.09

48 jam

Aku nak build satu team produksi untuk projek ni yang akan dilancarkan di singapura.
sesiapa yang berminat boleh tinggalkan nama dan minat utk buat bahagian mana dekat komen korunk. kalau takde yang berminat, korunk boleh buat bodoh je dengan pos ni.


48 Hour Filmmaker: Singapore 2009


Produksi Kru Paku Payung nama diberi, ada berani!!! dan mungkin UTAS boleh jadi producer untuk projek ni dibuat dimalaysia pada tahun 2010, ada berani!!!

3 comments:

syed syahrul zarizi said...

Gua nak join! OG movie kau nak bukak pakai software apa? tak boleh play la

rozinorazali said...

hahahhaa...
try VLC...

lengcipan said...

wa volunteer..
kasik kol aje..

New posting from us