16.3.09

Diriku Untuk Di Jual

10 comments:

Jimbo said...

Penafian:
Baju ini tiada kena mengena dengan kempen Akademi Fantasia yang sedang berlangsung.

syed syahrul zarizi said...

samsol, lu tak jadi beli gua lempang.

Eyta Paiman said...

soalan:
Baju ni ada sesapa yg penah pakai ke? klu mata aku tak silap pandang, ahad lps aku nmpak ada org guna baju ni jalan kat area pasar lama. Klu tak silap kaler hitam. Tolong jawab yer. Or else, mayb sama motif je kot...

Chie_shamsulKADET said...

mane ade eyta kao ni rabun warna ke....original beb...
jimbo aku order 2 helai size M....M kalo beso aku nak size S.....

Chie_shamsulKADET said...

oit tak view 1 colour kot...mane lg balance 5 colour tu....

syed syahrul zarizi said...

takde gamba besa sikit ke?

Zach Van Alley said...

Diriku Untuk Dijual? Err... macam kenal je nama ni. Err...

Chie_shamsulKADET said...

Zach....kao dtg dr mane aek...

Chie_shamsulKADET said...

Jimbo....bila boleh beli bj tu....t-shirt hitam atau coklat ada tak......

Chie_shamsulKADET said...

jimbo asal patung pakai role pompuan.....hahahaha ape kes nie..

New posting from us