31.5.09

Old Timer



Kalau rasa dah lama hidup, try tonjol van merah area bukit tiram.

6 comments:

encikb adalah bersifat separa sementara. tiada yang kekal... said...

hahaha...
ini brader putri wangsa...
van merah spot rim putih...

pernah saing ni...
shoot geng mamak kota...

syed syahrul zarizi said...

encik, lu orang tua ke, muda ke, semua lu sapu rata. nak kene hentak?

Jimbo said...

hotak lu putri wangsa.
dia ni pegang bukit dowh!!!!!

lu jgn salah cakap encik, 'bedamap' muka lu nanti...

berapa berat kemera dia angkat tu, lu paham2 sendiri laa

encikb adalah bersifat separa sementara. tiada yang kekal... said...

peh, persatuan ulu tiram marah la...
gitu,
aku tarik balik statement...

tapi aku suka 'cik' ni punya kerjasama. tapi ni kemera baru dia ni, beli kat singapore, rm3500. siap hotlight.

syed syahrul zarizi said...

Dia pernah nak bako markas arqam kat bukit, hardcore tak hardcore la. setakat lu encik, ikan bilis. ok, sekarang nak sattle sini je ke nak jumpa kat kedai video surabaya? lu dah troble besa ni...

seniman jalanan said...

hahahaha...
siyot arr, kes macam ni blh bikin panas line je...
hidup lagi org tua ni jiji...

New posting from us