2.6.09

Adek Muzanie kawen bulan depan!

9 comments:

iyan said...

mukhzani lar weh...

syed syahrul zarizi said...

dia pernah kapel dengan cik eita payman kita. betol. sumpah beb

iyan said...

hah?
yeke?

Chie_shamsulKADET said...

oit....riot!!!!!!!!!!!!!!hahahaha

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu mkn kenduri kt blog gua.Ada ulam ulam kampung
Follow terus pun xpa lagi bagus.

Blog gua dah tak seimbang.Gua tgk budak2 ramai dah berat ke belah punk.

Eyta Paiman said...

syed!! ko saje cari psl rrr... dr ko tulis kat sini, baik ko pasang banner kat traffic lite Tiram tu, lagi ramai org bleh tau beb!

Nota kaki: jgn sampai aku bukak citer ko penah kapel ngan sapa plak.. hehehehe...

syed syahrul zarizi said...

Trafic light tiram, bagus jugak idea tu. ala cerita lama2, macam teringat bali nampak. ni nak bukak rasia orang pulak, nak main koto la ni.

seniman jalanan said...

wah gosip liar muncul semula...
jiji dah sumpah sumpah tu, jadi mcm drag me to hell plak nanti...

Modandi said...

tak ranggi la pakai rim standard.

New posting from us