1.8.09

Jeff Mamak



Jeff Mamak. Legend. Pernah accident kat kg. oren pagi hari guru, tak silap tahun 1989. Last aku jumpa dia kat traffic light taman rinting. Naik ex5. Tengah cari rumah nak beli. kapel dengan minah salleh. dia kata dia konsultan untuk starbuck. aku lupa biji butir yang lain. tapi aku ade rasa macam nak karate dia atas moto tu.

Jeff Mamak dah ada facebook. Aku sarankan semua berhati2. ko percaya ke org yg dressing macam gini? aku rasa dia jual pad herba. tak pun gores dan menang.

10 comments:

moqh said...

mcm org2 mlm jek

Toad McFroggy said...

1989? lame gile? aku baru 4thn tgh main2 basikal tayar 3 kat laman rumah.. haih!

Eyta Paiman said...

hahaha... dia skang da success gitu. Keje ngan hotel terkemuka kat Australia sbg F&B Manager. Baru chat ngan dia seminggu sudah...

syed syahrul zarizi said...

eyta, jep kata dia duda. apa lagiiii. dua-dua kerja line hotel2 ni. cam akil heyyy dengan wawa plak gamaknyaaa

king.nothing said...

oh,tanggang. adakah kamu kini convert?

seniman jalanan said...

hidup lagi dia ni...
aku jumpa mmg aku sunat skali lagi dia ni...

Chie_shamsulKADET said...

hello friend so long time no see...u want buy watch..minyak wangi...wallet...belt pinggang..

seniman jalanan said...

tiap kali gua masuk UTAS...
tgk muka si jef ni...
rasa nak baling je macbook pro gua ni...

dia duduk mana skang eh?

Eyta Paiman said...

jef skang keje kat Australia... marriot klu tak silap

seniman jalanan said...

huh dah jadi aussie ke die ni eyta?
selamat dia duduk jauh...
takde mmg aku sunat dia...

New posting from us