23.12.08

Republik All Star

kalau blogger ada UTAS... di facebook kita ade Republik... Jadi pada All Star semua dijemput ke group Republik... search si facebook The Oyster Republik atau ikut link ini...http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/group.php?gid=24621378715

8 comments:

Jimbo said...

aduh.. gua baru delete myspace... takpa la lu orang jalan dulu... nanti gua tonjol...

Jimbo said...

miemie tu sapa said. laki ke pompuan?

chuel said...

apasal tiram lagi up dari kg melayu ni. tiram mane ada mee bandung power!!

seniman jalanan said...

jimbo, tahniah kerana delete MS lu...
lu tonjol jgn sampai kojol...
wey chuel, org kg melayu yg jual mee bandung tu pun asalnya dari tiram...

mukhrizlatif said...

mee bandung haji wahid asal kg melayu ke?

yang gua tau kicap jalin ye ar kot..

seniman jalanan said...

Ada satu biskut yg menjadi kegilaan rakyat Malaysia asal dari tiram lagi...

chuel said...

Mukhrizlatif: tu mee rebus haji wahid laa.. mee bandung mane ada haji wahid.

seniman: mee bandung power kat depan pasar kg melayu tu org stulang baru dol. ahaha memandai org tiram.

mukhrizlatif said...

eh..mee bandung muar la yang power..silap plak..lama sgt xbalik jb aku nih

New posting from us